Trgovina

Ustavimo hitro modo in brezglavo
nakupovanje – manj, je več.

Buy less, choose well, make it last!

 

Poskrbimo za malčke in naš planet.

 

Podprimo mala družinska podjetja. Podprimo lokalno!

Trajnost materialov

Vsi izdelki in kreacije v nobeni fazi ne vključujejo dejavnosti, ki škodujejo okolju, živalim in človeku. Prepoznamo jih po mednarodnih oznakah, kot je denimo Oeko-Tex® Standard 100, ki označuje oblačila, ki preverjeno ne vsebujejo škodljivih kemikalij. Pozornost posvečamo vsem merilom trajnostne filozofije – prednjači lokalno etična izdelava, prodaja in uporaba. Vsi produkti vsebujejo vsaj 95% okolju prijaznih vlaken, predvsem certificiran organski bombaž. Temelji – poštena trgovina, organsko, ekološko prijazno, majhna proizvodnja, dediščina.

Ročna izdelava

Z novimi, še bolj drznimi in prijetnimi idejami, ki presegajo našo domišljijo smo snovali znamko Intimanu, kjer so vsi izdelki narave ročne izdelave. Šivilje smo pri svojem delu izredno strastne in profesionalne, kar vodi v izjemno skrb pri oblikovanju vseh detajlov končnega izdelka. Vsi zašiti gumbki, skriti šivi in notranji žepki ter simpatično navihani naborki poskrbijo, da bo zunanji izgled malčka in udobje ob nošnji, videti enako popoln od blizu in daleč. Vsak izdelek je lahko izpoved posameznikove osebnosti. Naj naši najmlajši zasijejo in uživajo v celodnevnem rajanju.

Izkušnja

Prisegamo na zabavne, moderno brezčasne in igrive dizajne ter predvsem lahkotno nosljive kroje. Linija je zasnovana z vizijo varnosti, nege, zabave, raziskovanja, in svobode. Stilsko razvajanje vašega dojenčka, malčice ali malčka, ki se podajajo na pot samostojnega raziskovanja sveta – udobna, funkcionalna in trpežna oblačila za vsako priložnost – vse je v kreativnem šviganju domišljije in kombiniranju različnih kosov. Primerno tudi za najzahtevnejše uporabnike z brezmejno energijo in močnim občutkom za stil, ki stremijo k udobju in modnim detajlom.

 

Več

Inti Manu je simpatično udobna linija oblačil za dojenčke in malčke. Le-ta so iz organskih materialov, primernih za najbolj občutljivo kožo majhnih bitjec. Izogibamo se tkaninam, ki vsebujejo škodljive kemikalije ter se poslužujemo le-teh, ki zmanjšujejo porabo vode in nastajanje odpadkov. Smo majhno družinsko podjetje, nastalo zaradi nujnosti po zmanjšanju proizvodnje nizkocenovnih in nevarnih izdelkov za naše najmlajše – varnost, etičnost in brezčasnost so ključni faktorji razvoja.

 

Vizija je ustaviti hitro modo in brezglavo nakupovanje – manj, je več. Nakupujmo manj in le-to trajnostno in prijazno našemu planetu.

Linija zajema udobne kose, minimalistično trajnostni videz, dihajoča oblačila, namenjena celodnevnemu rajanju, vse do princeskastih krilc in oblekic namenjenih nešteto priložnostim. Obožujemo razigrano nevtralne vzorce v kombinaciji pastelnih barv, vse do prepleta pikic in črt. Vsa oblačila so izdelana ročno v Sloveniji.

 

Naj se naša zgodba začne, mi z vami in vi z nami. Poskrbimo za malčke in naš planet.
Podprimo majhna družinska podjetja, podprimo lokalno.

Izdelki:

Hlače

Roomperji

Puloverji

Tunike

Hoodiji

Traki s pentljo

Oblekice